Didžiosios argentininės krevetės su lukštais, 200 g

  • Didžiosios argentininės krevetės su lukštais, 200 g

    Didelės, skanios krevetės, su lukštais, be galvos

    Sudedamosios dalys
    Argentininė raudonoji KREVETĖ (lot. Pleoticus muelleri), stabilizatorius metabisulfitas. Gali būti smulkių žuvies arba vėžiagyvių likučių.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energetinė vertė 355 kJ/84 kcal, riebalai 0,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,1 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymai 20 g, druska 0,13 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti -18°C temperatūroje. Atšildžius produktą, laikyti šaldytuve +2-4°C ne ilgiau nei 48 valandas.
    Papildoma informacija
    ŠALDYTA. Sužvejota Pietvakarių Atlanto vandenyne.
  • Didžiosios argentininės- puikus variantas tiems, kas nori didelių krevečių!

    Didžiosios argentininės krevetės, dar vadinamos langustinais, vertinamos dėl didelio dydžio ir išskirtinio saldaus skonio. Šios krevetės pakerės ne tik savo dydžiu, bet ir subtiliu jūriniu skoniu, todėl gurmanai bus sužavėti! 

    Didžiosios argentininės krevetės: nauda organizmui

    Ši jūros gėrybė yra ypač turtinga baltymais, vitaminais A, D, E, B12 ir mineralais. Juose yra daug jodo, vario, fosforo, cinko ir seleno. Reguliarus didžiųjų krevečių valgymas pagreitina medžiagų apykaitą, gerina smegenų veiklą, palankiai veikia nervų ir kraujotakos sistemą, kaulų, odos bei plaukų būklę.

    Argentininės krevetės: kaip gaminti?

    Didžiąsias krevetes galima išvirti į vandenyje su lauro lapais, pipirų žirneliais, bazilikais ar krapais. Be to, ši jūros gėrybė puikiai tinka kepti keptuvėje ar ant grotelių. Prieš kepdami, pamarinuokite alyvuogių aliejuje, citrinų sultyse ir česnake. Valgykite krevetes su makaronais, picomis, salotomis, rizotu, paelija, naudokite jas užkandžiams. Didžiosios argentininės krevetės- universalus produktas jūsų virtuvėje! 

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne