Blyneliai su mėsos įdaru, 4 vnt.

  • Blyneliai su mėsos įdaru, 4 vnt.

    Šaldyti

    Kategorija
    Šaldyta
    Kilmės šalis
    Lietuva
    Sudedamosios dalys
    Blynelis (71,4 %): vanduo, KVIETINIAI MILTAI, KIAUŠINIŲ masė (rapsų aliejus / saulėgrąžų aliejus*, KIAUŠINIŲ baltymų masė, nugriebto PIENO milteliai, druska, kepimo milteliai (tešlos kildinimo medžiaga E450 (iii), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E500 (ii), kukurūzų krakmolas). Mėsos įdaras (28,6 %): KIAUŠINIŲ baltymų masė, vištiena (25,7%), malta mėsa (kiauliena ir jautiena 1:1) (8,4%), SOJA, vanduo, džiūvėsėliai (yra KVIEČIŲ), rapsų aliejus, maistinės skaidulos ir baltymai (yra žirnių, KVIEČIŲ), svogūnai, druska, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E330, juodieji pipirai, natūrali svogūnų kvapioji medžiaga. Gali būti SALIERŲ, GARSTYČIŲ pėdsakų.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 817 kJ/ 195 kcal, riebalai 9,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,2 g, angliavandeniai 19 g, iš kurių cukrų 2,4 g, baltymai 9 g, druska 0,95 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti -18°C temperatūroje. Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti.
  • Paruošimo būdas:

    Gaminti neatšildžius:

    • Mikrobangų krosnelėje (700 W): 1 blynelį - 2,5-3 min., 2 blynelius - 3,5-4 min.
    • Keptuvėje, pageidautina uždengus dangčiu, ant silpnos kaitros 1 blynelį - 5-7 min., 2 blynelius - 8-10 min. iš abiejų pusių.
    • Orkaitėje (175 °C): 1 blynelį - 7-10 min., 2 blynelius -12–15 min.  
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne