BIO koldūnai su avinžirniais ir džiovintais pomidorais GYOZA, 400 g

  • BIO koldūnai su avinžirniais ir džiovintais pomidorais GYOZA, 400 g

    Veganiški koldūnai su humuso stiliaus įdaru.

    Kilmės šalis
    Lietuva
    Sudedamosios dalys
    Įdaras 60%: ekologiški avinžirniai 45%, ekologiškas ryžių salyklo įdaras (ekologiški ryžių miltai, ekologiški miežių salyklo miltai, vanduo), ekologiška rehidratuota pomidorų pasta 14%, ekologiški rehidratuoti džiovinti pomidorai 4%, ekologiški bulvių dribsniai, sojos padažas (vanduo, ekologiškos sojų pupelės, jūros druska), ekologiškos citrinos sultys, jūros druska, ekologiškos česnakų granulės, ekologiška saldžioji paprika, ekologiškas karis, ekologiškas cinamonas. Tešla 40%: ekologiški kvietiniai miltai, vanduo, ekologiškas saulėgrąžų aliejus, jūros druska. Sudėtyje gali būti VĖŽIAGYVIŲ, SALIERŲ, KIAUŠINIŲ, PIENO/LAKTOZĖS, GARSTYČIŲ ir SEZAMO sėklų pėdsakų.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 1127 kJ/266 kcal, riebalai 2,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,34 g, angliavandeniai 50,0 g, iš kurių cukrų 9,1 g, skaidulinių medžiagų 5,0 g, baltymų 9,6 g, druskos 0,9 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti ne aukštesnėje kaip -18°C iki datos "tinka vartoti iki". Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti.
    Papildoma informacija
    Įdaras >60%, tešla 0,8 mm iki terminio apdorojimo. Šaldyti.
  •  

    Koldūnai su avinžirniais ir džiovintais pomidorais GYOZA- naujas skonis, sveikas pasirinkimas!

    Šie ekologiški gyoza koldūnai yra visiška naujiena ir neįprastas skonių derinys, kuris ypatingai turėtų patikti sveiko maisto mėgėjams- jie pagaminti naudojant tik ekologiškus produktus ir tinka veganams. Ypatingą šių gyoza koldūnų skonį sukuria plonytė tešla, minkštos tekstūros, salstelėjusio skonio avinžinių įdaras, kuriam džiovinti pomidorai prideda savojo šarmo. Bio koldūnai su avinžirniais ir džiovintais pomidorais yra universalūs- juos gali virti, kepti ar gruzdinti ir kaskart jų skonis bus kitoks. Tai puiki alternatyva greitiems pietums, todėl turėkite juos savo šaldiklyje ir jūs visuomet turėsite kuo pavaišinti netikėtai užklupusius svečius, kad ir kokios mitybos principų jie laikytųsi. 

    Paruošimo būdai: bio koldūnai su avinžirniais ir džiovintais pomidorais GYOZA 

    Bio koldūnai su avinžirniais ir džiovintais pomidorai GYOZA gaminami neatšildyti pasirinktu būdu:

    • Kepti koldūnai: įpilti į keptuvę aliejaus ir kepti 2 min. Įpilti vandens ir garinti 3 minutes.
    • Virti koldūnai: virti inde su vandeniu 4-5 minutes.   
Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne