Balzaminis actas LEONARDI iš Modenos PGI Serie 12 GOLD, 250 ml
Balzaminis actas LEONARDI iš Modenos PGI Serie 12 GOLD, 250 ml
Kaina 2990€Išskirtinės kokybės 12 metų brandinimo balzaminis actas.
GamintojasAcetaia LeonardiPrekės ženklasLeonardiKilmės šalisItalijaTalpa250 mlSudedamosios dalysVynuogių misa, vyno actas.Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)Energetinė vertė 954,59 Kj/228 kcal, riebalai 0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandeniai 52 g, iš kurių cukrų 52 g, baltymai 0,67 g, druska 0,05 g.-
Balzaminis actas LEONARDI iš Modenos PGI Serie 12 GOLD- itališkas auksas Jūsų virtuvėje!
Balzaminis actas LEONARDI iš Modenos PGI Serie 12 GOLD- tai produktas, gaminamas iš vynuogių misos ir vyno acto. Šis Modenos balzaminis actas išsiskiria tuo, kad jame nėra karamelės: dažnai karamele dirbtinai sodrinama balzaminio acto spalva, tačiau LEONARDI gaminamas balzaminis actas savo spalvą gauna brandinimo statinėse metu. LEONARDI gamina visą gamą balzaminio acto: priklausomai nuo brandinimo laiko skiriasi produkto spalva, konsistencija, aromatinės savybės - kuo ilgiau jis brandinamas, tuo daugiau vandens išgaruoja, tuo labiau balzaminis actas tirštėja, gali natūraliai susidaryti nuosėdų, išryškėja aromatai. Savo balzaminį actą gamintojas žymi kokybės medaliais: vienas kokybės medalis atitinka du perpylimus (it. travasi) – maždaug du metus, nes apytiksliai kiekvienais metais, balzaminio acto tūriui sumažėjus statinėse, jį reikia perpilti į mažesnes. Taigi kuo daugiau medalių, tuo ilgiau balzaminis actas yra brandintas. LEONARDI iš Modenos PGI Serie 12 GOLD turi 6 medalius, o tai reiškia, kad šis balzamikas buvo brandintas 12 metų.
LEONARDI iš Modenos PGI Serie 12 GOLD idealiai tinka: mėsai, žuviai, jūros gėrybėms, ikrams, rūkytai lašišai, troškintoms, ant grotelių keptoms arba virtoms daržovėms, foie gras, tartarui, sūriui, picai, rizotui, vaisių mišiniams, ledams, jogurtui, blynams, papuošimams ir užpilams. Truputis gryno balzamiko valgymo pabaigoje gerina virškinimą.