Austrių padažas DIAMOND, 470 ml

  • Austrių padažas DIAMOND, 470 ml

    Prieskoninis padažas, pagamintas iš austrų.

    Gamintojas
    Diamond
    Prekės ženklas
    Diamond
    Sudedamosios dalys
    Vanduo, cukrus, druska, sojos paštas (SOJA, druska, KVIETINIAI miltai), modifikuotas kukurūzų krakmolas, aromato ir skonio stipriklis mononatrio glutamatas (E621), AUSTRĖS (1%), dažiklis: karamelė (E150a), konservantas: kalio sorbatas (E202).
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 258 kJ/61 kcal, riebalai 0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, angliavandeniai 12 g, iš kurių cukrų 10 g, baltymai 2,8 g, druska 4,9 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti +8-23°C temperatūroje.
  • Austrių padažas- universalus prieskoninis padažas iš Kinijos

    Austrių padažas pastaruoju metu visame pasaulyje įgavo didelį populiarumą dėl savo prieskoninių savybių, savito skonio ir tai, kad jis labai universalus. Šis padažas gaminamas iš austrių, dedamas į Wok makaronus, sriubas ir kitus azijietiškus patiekalus. Kaip ir dauguma azijietiškų padažų, austrių padažas kilęs iš Kinijos, tačiau, skirtingai nei jo artimi giminaičiai (pvz., sojos padažas), jis pakankamai "jaunas" ir jo kulinarinė biografija nesiekia kelių šimtmečių.

    Austrių padažas DIAMOND: kur naudoti

    Kaip jau galima suprasti iš pavadinimo, austrių padažas DIAMOND idealiai dera su jūros gėrybių patiekalais, tačiau jis yra nepakeičiamas ir gaminant kiaulieną, jautieną ar bet kokias daržoves, nes puikiai atskleidžia šių produktų skonį. Šis padažas nelabai tinka vištienai, bet Kinijoje jis dedamas ir į sultinius, sriubas bei makaronus. Svarbiausias patarimas– austrių padažas atsiskleidžia visomis savo skoninėmis savybėmis po terminio apdorojimo. Bet be abejo, juo galite tiesiog gardinti ir šaltus patiekalus: salotas, žuvies karpačo, tartarą, sušius ar pan.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne