Arktinės palijos filė, 1 kg

  • Arktinės palijos filė, 1 kg

    Kaina 1290
    (1290/Kg)
    Į krepšelį 

    Palija, filė gabaliukai su oda.  

    Kilmės šalis
    Islandija
    Sudedamosios dalys
    Arktinė palija, filė su oda.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 376 kJ/89 kcal, riebalai 2,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymai 16 g, druska 0 g.
  • Arktinės palijos filė- sveika lašišos filė alternatyva visai šeimai

    Arktinė palija– lašišos sesė, žuvis, gyvenanti prie Arkties krantų, Alpių ežeruose ir subtropiniuose vandenyse, todėl dar turi pavadinimą alpinė šalvis. Arktinės palijos filė laikoma tikru delikatesu. Tai rausvoji žuvis, kurios pagrindiniai privalumai yra unikalus skonis, tvirta struktūra ir didelis maistinių medžiagų kiekis. Išskirtinis bruožas yra žvynų nebuvimas, dėl ko patiekalai gaunasi su traškia, apetitą keliančia plutelė. Arktinė palija ruošiama įvairiai: kepama keptuvėje, verdama, troškinama ir kepama orkaitėje, o taip pat labai skani- sūdyta. 

    Arktinės palijos nauda organizmui

    Arktinės palijos filė nenuginčijama nauda gerai savijautai ir žmogaus organizmo gyvybinių jėgų stiprinimui slypi tame, kad joje gausu Omega-3 (riebalų rūgščių), kurios padeda mūsų organizmui vystyti apsaugines funkcijas, kovojant su įvairiais uždegiminiais procesais, ir stiprina kraujotakos sistemą. Moksliškai buvo įrodyta, kad 100 gramų šios žuvies yra vitamino E paros norma, bei pusė paros normos tokių būtinų vitaminų kaip B6 ir B12. Nemažiau svarbus ir joje esantis kalcis, reikalingas kaulų ir dantų sveikatai, bei fosforas, gerinantis atmintį.  Šioje žuvyje taip pat gausu vitaminų A, B, K, E ir PP bei įvairių mineralų: magnio, cinko, geležies ir natrio, palaikančių bendrą sveikatos būklę. Arktinė palija išlieka naudinga bet kokiame, keptame, rūkytame ar sūdytame pavidale.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne