Arktinės palijos filė, 1 kg

  • Arktinės palijos filė, 1 kg

    Kaina 1665
    (1665/Kg)
    Į krepšelį 

    Alpinė šalvis arba palija, filė su oda.  

    Kilmės šalis
    Islandija
    Svoris
    1 kg
    Sudedamosios dalys
    Arktinės PALIJOS filė su oda.
    Maistinė vertė (100 g/100 ml gryno produkto)
    Energinė vertė 376 kJ/89 kcal, riebalai 2,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrų 0 g, baltymai 16 g, druska 0 g.
    Laikymo sąlygos
    Laikyti -18°C temperatūroje iki datos "tinka vartoti iki". Atšildyto produkto pakartotinai nebeužšaldyti.
    Papildoma informacija
    Rekomenduojama sunaudoti atidarymo dieną.
  • Arktinės palija - sveika lašišos alternatyva visai šeimai

    Arktinė palija – lašišos sesė, žuvis, gyvenanti prie Arkties krantų, Alpių ežeruose ir subtropiniuose vandenyse, todėl dar turi pavadinimą alpinė šalvis. Arktinė palija laikoma tikru delikatesu. Tai rausvoji žuvis, kurios pagrindiniai privalumai yra unikalus skonis, tvirta struktūra ir didelis maistinių medžiagų kiekis. Išskirtinis bruožas yra žvynų nebuvimas, dėl ko patiekalai gaunasi su traškia, apetitą keliančia plutelė. Arktinės palijos filė ruošiama įvairiai: kepama keptuvėje, verdama, troškinama ir kepama orkaitėje, o taip pat labai skani- sūdyta. 

    Arktinės palijos nauda organizmui

    Arktinės palijos filė nenuginčijama nauda gerai savijautai ir žmogaus organizmo gyvybinių jėgų stiprinimui slypi tame, kad joje gausu Omega-3 (riebalų rūgščių), kurios padeda mūsų organizmui vystyti apsaugines funkcijas, kovojant su įvairiais uždegiminiais procesais, ir stiprina kraujotakos sistemą. Moksliškai buvo įrodyta, kad 100 g. šios žuvies turi vitamino E paros normą, bei pusę paros normos tokių būtinų vitaminų kaip B6 ir B12. Nemažiau svarbus ir joje esantis kalcis, reikalingas kaulų ir dantų sveikatai, bei fosforas, gerinantis atmintį. Šioje žuvyje taip pat gausu vitaminų A, B, K, E ir PP bei įvairių mineralų: magnio, cinko, geležies ir natrio, palaikančių bendrą sveikatos būklę. Arktinė palija išlieka naudinga bet kokiame, keptame, rūkytame ar sūdytame pavidale.

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne